Hoe kan ik Windows 365 downloaden?

Ben jij student of maak jij onderzoeken of schrijf jij bijvoorbeeld teksten, dan kan je waarschijnlijk niet zonder Windows 365

Vraag jij je af wat dit nou eigenlijk precies is?

Dan leggen we dit graag even aan jou uit. Windows 365 is namelijk het pakket waar onder andere Word, Excel en Powerpoint onder vallen. Dit zijn programma’s die enorm vaak gebruikt worden. Heb jij geen Windows 365? Dan zullen er zeker momenten komen waarin je echt in de problemen komt.

Mocht jij Windows 365 willen downloaden, dan zijn er handige websites op het internet die dit aanbieden. Je kunt dan vaak kiezen uit een licentie voor bijvoorbeeld een jaar of een licentie voor het leven. Vergelijk aanbieders wel goed met elkaar, er zijn namelijk ook een hoop aanbieders die veel te veel geld voor de producten vragen. Je bent dan een dief van je eigen portemonnee en dat wil je natuurlijk niet. Onderstaand leggen we nog even uit wat je met Word, Excel en Powerpoint kunt.

Word

Met Word kan je verslagen typen, zo kan je met een goede opmaak typen en zijn er ook allerlei lettertypes waar je gebruikt van kunt maken. Tevens kan je met koppen werken waardoor je een duidelijk en overzichtelijk verhaal krijgt. Tevens kan je voor verschillende kleuren kiezen en kan je bijvoorbeeld ook typen in een bepaald rapport.

Excel

Veel mensen maken gebruik van Excel om getallen op een rijtje te zetten. Tevens kan je met behulp van Excel ook werken met handige formules. Wanneer jij de formules kent, dan doet Excel automatisch de berekeningen. Het is super handig en het is dan ook niet gek dat veel mensen niet zonder Excel kunnen.

Powerpoint

Met Powerpoint kan je presentaties maken. Je vindt dan allerlei handige opmaken waar jij mee aan de slag kunt gaan. Je kunt dan gemakkelijk dia’s maken en dat is natuurlijk top. Wanneer je moet presenteren, dan wil je natuurlijk wel voor de dag komen met een verzorgde en professionele presentatie. Powerpoint kan jou hier in